Szezonális, vagy éves szintű kertgondozás és kerti munkák Siófokon és környékén.

 

Kerti dekoráció, növénytelepítés

 

A növények a kert meghatározó elemei. Komoly szakmai felkészültséget kíván a növénycsoportok megfelelő összeválogatása és a típusoktól függő elhelyezése. A körültekintő ültetés a növények megmaradásának a záloga. Növényeink kertünk élő falai és bútorai, így nem mindegy mivel és hogyan rendezzük be kertünket. A különféle fák, cserjék és évelők összeválogatásakor sok tényezőt kell egyszerre figyelembe vegyünk.

 

A végső cél természetesen az elképzelésinknek megfelelő, szép növénykompozíciók kialakítása, azonban gondolnunk kell kertünk adottságaira (talaj, kitettség, stb.), öntözési lehetőségeinkre, valamint arra, hogy későbbiekben mennyi időt szeretnénk a kert gondozására fordítani. Ezért mindenképp javasoljuk, hogy kérjenek szakmai segítséget a megfelelő növények kiválasztásának érdekében, szem előtt tartva a praktikusságot, a gondozhatóságot, a  későbbi kertfenntartási munkálatok mennyiségét.


Miután kiválasztottuk növényeinket, kezdődhet az ültetés! Bár a legtöbb növénynek megvan egy ideális időszak, amikor érdemes telepíteni (pl.: lombhullató fákat késő ősszel), azonban ma már a legtöbb árudából konténeres növényeket szerezhetünk be, amiket fagymentes vagy szélsőségesen forró időjárást leszámítva bármikor telepíthetünk.

 

 

 

Keresse növénytelepítés Siófok és kerti dekoráció Siófok szolgáltatásainkat!

 

Legtöbbet keresett szavak: kertépítés, gyepszőnyeg, füvesítés, kertrendezés, kertgondozás, kertgondozás árak, kerti munka, fűkaszálás, kertépítő, kertépítés kerttervezés, kertépítés siófok, kertrendezés siófok, fűnyírás siófok, kertgondozás siófok, fűnyírás, kert, sövénynyírás, sövénynyírás Siófok