Szezonális, vagy éves szintű kertgondozás és kerti munkák Siófokon és környékén.

 

Épületgondnokság, házfelügyelet

 

Ez a tevékenység nagy segítség azok számára, akik nem tudnak, nem szeretnének energiát pazarolni szezonálisan, vagy alkalmakkor használt ingatlanjukra. Minden kuncsaft más és más munkálatokat és törődést igénylő ingatlannal rendelkezik, ezért az elvégzendő munkálatok sora is eltérhet ingatlanonként.


Épp ezért nincsenek fix csomagjaink, amik közül választani lehet. Javaslataink, vagy a megbízó kívánságai alapján személyre szabjuk a tevékenységet, így alakítható ki a legkedvezőbb ár. Hogy mi tartozhat ide?


A teljesség igénye nélkül az ingatlan rendszeres látogatása, állapotának figyelemmel kísérése, szellőztetése, levelesláda ürítése, elektromos és egyéb berendezések működésének ellenőrzése, áramtalanítás, együttműködés a közmű szolgáltatókkal, mérőberendezések leolvasása, ereszcsatorna tisztítás, téli fagymentesítés, víztelenítés, vízráengedés, hó eltakarítás, folyamatos kapcsolattartás a tulajdonossal.

 

 

 

Keresse éves épületgondnokság Siófok szolgáltatásainkat!

 

Legtöbbet keresett szavak: kertépítés, gyepszőnyeg, füvesítés, kertrendezés, kertgondozás, kertgondozás árak, kerti munka, fűkaszálás, kertépítő, kertépítés kerttervezés, kertépítés siófok, kertrendezés siófok, fűnyírás siófok, kertgondozás siófok, fűnyírás, kert, sövénynyírás, sövénynyírás Siófok